Провінція Неукен

У Національному Музеї Образотворчого Мистецтва міста Неукен, Аргентина у вересні 2022 р. пройшла фотовиставка «Зображення України», у котрій філія Українського Культурного Товариства «Просвіта» цього міста зробила неоціненний внесок.

Основні акценти:

«Погляди, які говорять нам про страх, побоювання, надію, любов, молитви… слова, які описують очікування тих, хто на передовій, радість повернення живими, біль непоправної втрати.

Образи, які також дозволяють захоплюватися багатством народного одягу, орнаменти якого є чи не найяскравішим вираженням давньої культури, яка, передаючись із покоління в покоління, завжди характеризувала український народ та його цінності: любов до своєї землі, свободу і незалежність».

Виставка, яка раніше була представлена ​​в будівлі законодавчого органу провінції Неукен, була урочисто розпочата 3 вересня і буде відкрита для публіки до кінця жовтня.