Іван Предтеча – ангел пустелі

Зображений в овальному вертикально видовженому клеймі у повен зріст. Його динамічна постать розвернена у тричвертному повороті. Голова трохи нахилена, погляд спрямований вгору. Руки на рівні грудей і простягнуті уперед. Лик вохристо-оливкової карнації. Темні очі, прямий ніс та невеликі вуста, прикриті густою короткою рудою бородою та вусами. Довге темне волосся спадає на плечі. Навколо голови – гладкий золочений німб, окреслений двома ритованими лініями. Одягнений у коротку, підперезану на поясі коричнево-вохристу волосяницю. Його невеликі сірі крила напівскладені й зображені симетрично, не зважаючи на розворот постаті. Композицію вирішено на тлі горбистого краєвиду з пишнокронними деревами у вохристо-зелених відтінках. Тло золочене, гладке. Над головою святого напис червоними літерами: С.IЩАНЪ.