Преподобна Марія Єгипетська

Зображена в овальному вертикально видовженому клеймі, у повен зріст. Постать подана у фас, а груди та голова розвернені в тричвертному повороті праворуч. Зображена оголеною, лише біла тканина огортає її стегна. Руки Марії підняті на рівні грудей і складені в молитві. Тіло та лик святої – вохристо-оливкової карнації. Погляд спрямований кудись убік. У неї невеликі темні очі, довгий ніс та маленькі червоні вуста. Довге рудувате волосся спадає на плечі й по спині. Навколо голови гладкий золочений німб, окреслений двома ритованими лініями. Обабіч голови напис червоними літерами: ПР[Є]П[О](Д)[ОБНА] MАPIA ЄГ[ИПЄ]Т(К)АЯ. Свята зображена на тлі горбистого краєвиду з пишними зеленими деревами. Тло золочене, гладке.