Преподобний Герасим

Зображений в овальному, видовженому вертикально клеймі, у повен зріст. Постать розвернута в тричвертному повороті ліворуч. Погляд спрямований кудись убік, руки підняті на рівні грудей, зігнуті у лікті й виставлені наперед. Лик вохристо-оливкової карнації, із запалими щоками. Він має великі очі, прямий ніс, довгу сиву бороду та вуса. Навколо голови – гладкий золочений німб, окреслений двома ритованими лініями. Одягнений у темно-коричневу з фіолетовим відтінком рясу, з-під широких рукавів якої видно краї голубої туніки. Поверх усього – темна чорно-коричнева мантія, на голові темний кукіль. Обабіч голови напис червоними літерами: ПР[Є]П[О](Д)[ОБНИЙ] ГЄРАСИМ. Святий Герасим постає на тлі пишного краєвиду з зеленими деревами, біля його ніг видно голову лева. Тло, що символізує небо – золочене, гладке.