Блаженний Теодозій Скитський

Зображений в овальному вертикально видовженому клеймі, у повен зріст. Постать розвернута у тричвертному повороті ліворуч. Погляд спрямований убік. У правій руці, припіднятій на рівні грудей, тримає великий світло-коричневий жезл з роздвоєним симетричним навершям. Ліва рука припіднята на рівні грудей і відставлена вбік. Лик вохристо-оливкової карнації, із зморшками та запалими щоками. У нього темні великі очі, довгий прямий ніс, невеликі вуста майже не проглядаються з-під густої округлої сивої бороди та вусів. Одягнений у довгу темно-коричневу з фіолетовим відтінком рясу та чорну мантію з синім відворотом, скріплену біля шиї маленькою круглою фібулою. Поверх ряси – широкий довгий коричневий аналав, декорований символічним графічним зображенням Голгофи червоними яскравими лініями та зеленими літерами. Орнамент у вигляді вертикального фризу. На голові святого – кукіль з червоним хрестом посередині. Навколо голови – гладкий золочений німб, окреслений двома тонкими ритованими лініями. Обабіч постаті на рівні плечей напис червоними літерами: [БЛАЖ]ЄНИ(Й) ФЄОДОСІЙ СКИВ. Зображений на тлі горбистого зеленого краєвиду з пишнокронними деревами. Тло золочене, гладке.