Преподобний Макарій Великий

Зображений в овальному, видовженому вертикально клеймі у повний зріст. Його постать фронтальна, погляд звернений до глядача. Тіло та лик святого – вохристо-оливкової карнації. Це старець із запалими щоками, випуклими темними очима та прямим носом. Вуста прикриті пасмами довгої сивої бороди. Довге сиве волосся спадає на плечі. Макарій оголений, лише на стегнах вінок з зеленого дубового листя. Навколо голови – гладкий золочений німб, окреслений двома ритованими лініями. Обабіч, на рівні плечей напис червоними літерами: ПР[Є]П[О](Д)[ОБНИЙ] МАКАРІЙ. Макарій Великий постає на тлі горбистого краєвиду та пишних зелених дерев. Позем оливково-коричневого кольору. Тло, що символізує небо, – золочене, гладке.