Преподобний Сисой

Преподобний Сисой

Зображений в овальному вертикальному видовженому клеймі, у повен зріст. Постать розвернута у тричвертному повороті ліворуч. Зігнуті в лікті руки підняті на рівні грудей і простягнуті вперед. Погляд спрямований кудись убік. Лик вохристо-оливкової карнації, із запалими щоками, темними очима, прямим носом і довгою густою рудуватою бородою та вусами. Одягнений у темну коричневу рясу з фіолетовим відтінком та чорну мантію з синім відворотом, на голові чорний кукіль. Біля голови – гладкий золочений німб, окреслений двома ритованими лініями. Обабіч голови напис червоними літерами: ПР[Є]П[О](Д)[ОБНИЙ] СОСОИ. Святий зображений на тлі горбистого cipo-зеленого краєвиду, тло, що символізує небо, – золочене, гладке.